Спагеті під кавово-вершковим соусом з грибами
Порцій:
4 порції
Час приготування:
25 хв.
Рівень складності:
Середній
Інгредієнти:
- 2 ст. ложки вершкового масла «Премія»
- 1 ст. ложка оливкової олії прямого віджиму «Премія»
- 250 г грибів нарізаних
- 250 мл вершків
- 1/2 склянки кави свіжозвареної «Неаполітанська» «Премія»
- 100 г зеленого горошку «Премія»
- 200 г спагеті
- 100 г сиру
- 1 нарізаний зубчик часнику
- петрушка
- Нагріти вершкове масло й оливкову олію і смажити гриби з часником протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.
- Додати до грибів каву й вершки і залишити кипіти на малому вогні протягом 5 хвилин.
- Відварити спагеті.
- Додати зелений горошок до соусу і варити його ще три хвилини.
- Готові спагеті викласти в тарілку, полити грибним соусом, посипати тертим сиром і дрібно нарізаною петрушкою.