Спагеті під кавово-вершковим соусом з грибами

Порцій:

4 порції

Час приготування:

25 хв.

Рівень складності:

Середній

Інгредієнти:

  • 2 ст. ложки вершкового масла «Премія»
  • 1 ст. ложка оливкової олії прямого віджиму «Премія»
  • 250 г грибів нарізаних
  • 250 мл вершків
  • 1/2 склянки кави свіжозвареної «Неаполітанська» «Премія»
  • 100 г зеленого горошку «Премія»
  • 200 г спагеті
  • 100 г сиру
  • 1 нарізаний зубчик часнику
  • петрушка
  1. Нагріти вершкове масло й оливкову олію і смажити гриби з часником протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.
  2. Додати до грибів каву й вершки і залишити кипіти на малому вогні протягом 5 хвилин.
  3. Відварити спагеті.
  4. Додати зелений горошок до соусу і варити його ще три хвилини.
  5. Готові спагеті викласти в тарілку, полити грибним соусом, посипати тертим сиром і дрібно нарізаною петрушкою.

вершкове масло "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"

кава в зернах "Неаполітанська" "Премія"

зелений горошок "Премія" швидкозаморожений