Холодне масло нарізати кубиками і розтерти з просіяним борошном на крихти. Посолити, додати 200 г сиру і замісити тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути її у харчову плівку і покласти в холодильник щонайменше на 30 хвилин.
Духовку розігріти до 200 °C. Форму для кіша змастити жиром.
Цибулю й часник почистити і дрібно посікти. Розморозити при кімнатній температурі суміш овочів «Мексиканська». У сковороді розігріти олію, зменшити вогонь та обсмажити цибулю, часник і суміш овочів протягом 3 хвилин.
Змішати решту 100 г сиру, яйця й молоко, приправити орегано.
Цукіні нарізати півкільцями, броколі розібрати на невеликі суцвіття. Овочі проварити 3 хвилини в киплячій підсоленій воді й охолодити. Помідори розрізати на чверті й вичистити з них насіння.
На притрушеному борошном столі розкачати тісто у круг (чи прямокутник – залежно від форми), трохи більший, ніж форма. Викласти тісто у змащену жиром форму, розрівняти і сформувати невисокий бортик. Притрусити основу панірувальними сухарями. На тісто вилити сирно-яєчну суміш, а зверху викласти підготовлені овочі.
Випікати протягом 30 хвилин, перед подачею прикрасити листочками шавлії.