Домашні вівсяні квадратики без цукру

Порцій:

8–9 батончиків

Час приготування:

30 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 200 г вівсяних пластівців «Премія» + для притруски
  • 25 г кокосової стружки
  • 100 г рідкого гречаного меду «Премія»
  • 2 ст. ложки соку лимона
  • олія
  1. Духовку розігріти до 180 °C. Змастити олією квадратну форму для випікання розміром 20×20 см.
  2. З’єднати 100 мл води з медом. Прогріти на повільному вогні, постійно перемішуючи, до повного розчинення меду. Додати сік лимона.
  3. Змішати вівсяні пластівці, кокосову стружку і медовий сироп. Викласти їх у форму і розрівняти поверхню. Зверху притрусити пластівцями.
  4. Випікати близько 20 хвилин до золотистого кольору. Повністю охолодити у формі, а потім розрізати на квадрати.

вівсяні пластівці "Премія"

натуральний гречаний мед "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"