Домашні вівсяні квадратики без цукру
Порцій:
8–9 батончиків
Час приготування:
30 хв.
Рівень складності:
Простий
Інгредієнти:
- 200 г вівсяних пластівців «Премія» + для притруски
- 25 г кокосової стружки
- 100 г рідкого гречаного меду «Премія»
- 2 ст. ложки соку лимона
- олія
- Духовку розігріти до 180 °C. Змастити олією квадратну форму для випікання розміром 20×20 см.
- З’єднати 100 мл води з медом. Прогріти на повільному вогні, постійно перемішуючи, до повного розчинення меду. Додати сік лимона.
- Змішати вівсяні пластівці, кокосову стружку і медовий сироп. Викласти їх у форму і розрівняти поверхню. Зверху притрусити пластівцями.
- Випікати близько 20 хвилин до золотистого кольору. Повністю охолодити у формі, а потім розрізати на квадрати.
вівсяні пластівці "Премія"
натуральний гречаний мед "Премія"
оливкова олія прямого віджиму "Премія"