Паелья з морепродуктами

Порцій:

4 порції

Час приготування:

1 год.

Рівень складності:

Середній

Інгредієнти:

  • 1 кг коктейлю з морепродуктів «Премія»
  • 4 великих помідори
  • 250 г суміші овочів «Мексиканська»
  • 350 г круглозернистого рису
  • 2 дрібки шафрану
  • 1/2 пучка петрушки
  • оливкова олія, сіль
  1. Помідори занурити на хвилину в гарячу воду, зняти шкірку. Почистити від насіння і нарізати крупними кубиками. Розморозити при кімнатній температурі суміш овочів «Мексиканська.
  2. Коктейль із морепродуктів розморозити при кімнатній температурі, обсушити паперовим рушником. На широкій сковороді розігріти оливкову олію, протягом 3–4 хвилин обсмажити морепродукти, посолити і вийняти зі сковороди.
  3. У сковороду викласти суміш овочів «Мексиканська», помідори і злегка обсмажити. Влити 1 літр холодної води, довести до кипіння, посолити. Всипати рис, круговими рухами розподілити його по всій сковороді, додати шафран. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати 20–25 хвилин.
  4. Коли рис буде майже готовий, зверху викласти морепродукти. Довести страву до готовності, притрусити дрібно посіченою петрушкою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.

коктейль з морепродуктів «Премія»

суміші овочів «Мексиканська»

оливкова олія прямого віджиму "Премія"