Порцій:
2 піци діаметром 25 см
Час приготування:
10 хв. + 1 год. 40 хв. на тісто й соус + 20 хв. на випікання
Рівень складності:
Середній
Інгредієнти:
- 400 г тіста
- 300 г твердого сиру "Голландський брусковий" "Премія"
- 100 г печериць маринованих "Шампіньйони делікатесні" "Премія"
- 80 г консервованої кукурудзи «Премія»
- білий соус
- оливкова олія прямого віджиму «Премія»
Для подачі:
- 1 маленька червона цибулина (опційно)
- 1 ст. ложка лимонного соку (опційно)
- 1/2 пучка петрушки
- Цибулю нарізати тонкими півкільцями, злегка пом’яти рукою, залити лимонним соком і перемішати.
- Приготувати тісто і білий соус.
- Увімкнути духовку на максимальний розігрів.
- Гриби нарізати тонкими пластинами, сир натерти на крупній тертці.
- З тіста витягнути руками або розкачати качалкою основу для піци діаметром 25 см.
- Змастити основу соусом, відступивши 1,5 см від краю, викласти шар сиру, зверху гриби, посипати кукурудзою, збризнути оливковою олією.
- Випікати по одній піці у горішній частині духовки 10–20 хвилин, доки край підрум’яниться, а сир розплавиться.
- Зверху викласти цибулю і посічене листя петрушки, подавати одразу.
Порада:
Кукурудзу можна замінити зеленими оливками.