Картопляний суп-пюре з грибами
Порцій:
4 порції
Час приготування:
30 хв.
Рівень складності:
Простий
Інгредієнти:
- 300 г картоплі
- 750 мл курячого бульйону
- 250 г грибів різних сортів
- 125 мл сметани 20% «Премія»
- 100 г тертого сиру
- 4 ст. ложки оливкової олії прямого віджиму «Премія»
- 1 ч. ложка чебрецю
- невеликий жмуток зеленої цибулі
- Нарізати зелену цибулю кільцями. Підсмажити білі кільця.
- Додати нарізану кубиками картоплю, потім – сметану і чебрець.
- Влити бульйон, довести до кипіння. Залишити на малому вогні протягом 10 хвилин.
- Протерти суп за допомогою блендера. Подавати, додавши обсмажені гриби, сир та зелені кільця цибулі.
сметана 20% "Премія"
сир твердий "Російський" "Премія"
оливкова олія прямого віджиму "Премія"