Салат із пекінської капусти з сьомгою та лаймом

Порцій:

4 порції

Час приготування:

15 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 1 пекінська капуста
  • 200 г пшеничного багета
  • 200 г слабосолоної сьомги «Премія»
  • 1 лайм
  • 50 г вершкового масла «Премія»
  • сіль «Премія» і перець
  1. Пекінську капусту вимити, залишити кілька листків цілими, а решту нашаткувати й посолити.
  2. Кожну скибочку багета змастити вершковим маслом, нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій пательні.
  3. Сьомгу нарізати.
  4. Цілі листки пекінської капусти викласти на дно глибокої тарілки. Нашатковану капусту, сухарики і сьомгу змішати, збризнути соком лайма, поперчити та викласти на листки.

слабосолона сьомга "Премія"

вершкове масло "Премія"