Порцій:
4 порції
Час приготування:
15 хв.
Рівень складності:
Простий
Інгредієнти:
- 150 г консервованого тунця подрібненого в олії "Премія"
- 1 авокадо
- 12–16 шт. помідорів чері
- 16–20 шт. зелених оливок
- 50 г руколи
- Для заправки змішати оливкову олію з лимонним соком, злегка збити виделкою, посолити й поперчити.
- З авокадо вийняти кісточку, зняти шкірку і нарізати тонкими пластинами.
- Змішати авокадо, руколу, заправку і розкласти по тарілках.
- Зверху викласти шматочки тунця, помідори чері й оливки.
Порада:
Якщо тунець консервований в оливковій олії, цю олію можна використовувати як інгредієнт для заправки.