Тости з вершковим сиром і слабосолоною сьомгою

Порцій:

6 тостів

Час приготування:

15 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового сиру
  • 1–2 ч. ложки лимонного соку
  • 1 ст. ложка посіченої зеленої цибулі
  • 6 тонких смужок слабосолоної сьомги «Премія»
  • 1 ст. ложка каперсів
  • багет
  • сіль, чорний перець
  • оливкова олія прямого віджиму «Премія»
  1. Вершковий сир змішати з дрібно посіченою цибулею-шніт (можна замінити звичайною зеленою цибулею), лимонним соком, приправити сіллю й перцем.
  2. Духовку розігріти до 160 °С. Шматочки багета викласти на деко, збризнути оливковою олією і підрум’янити в духовці до золотистої скоринки.
  3. Тости намастити сиром, зверху викласти смужку сьомги і каперси, прикрасити гілочкою кропу.

Порада:

Якщо каперси в солі, то їх треба замочити на 15–20 хвилин у холодній воді, кілька разів промити і обсушити паперовим рушником.

слабосолона сьомга "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"