Порцій:
6 тостів
Час приготування:
15 хв.
Рівень складності:
Простий
Інгредієнти:
- 100 г вершкового сиру
- 1–2 ч. ложки лимонного соку
- 1 ст. ложка посіченої зеленої цибулі
- 6 тонких смужок слабосолоної сьомги «Премія»
- 1 ст. ложка каперсів
- багет
- сіль, чорний перець
- оливкова олія прямого віджиму «Премія»
- Вершковий сир змішати з дрібно посіченою цибулею-шніт (можна замінити звичайною зеленою цибулею), лимонним соком, приправити сіллю й перцем.
- Духовку розігріти до 160 °С. Шматочки багета викласти на деко, збризнути оливковою олією і підрум’янити в духовці до золотистої скоринки.
- Тости намастити сиром, зверху викласти смужку сьомги і каперси, прикрасити гілочкою кропу.
Порада:
Якщо каперси в солі, то їх треба замочити на 15–20 хвилин у холодній воді, кілька разів промити і обсушити паперовим рушником.