Порцій:
4 порції
Час приготування:
15 хв.
Рівень складності:
Простий
Інгредієнти:
- 200 г тунця у власному соку «Премія»
- 1 невелике авокадо
- 1 невеликий огірок
- 4 листки салату
- 1/2 пучка кропу
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 8 скибок тостового хліба (краще з висівками)
- 2 ст. ложки оливкової олії прямого віджиму «Премія»
- сіль, білий перець
- З авокадо видалити кісточку, почистити від шкірки, нарізати тонкими пластинами, полити лимонним соком. Огірок нарізати тонкими кружечками, кріп посікти.
- З тунця злити рідину, додати оливкову олію, розім’яти виделкою, додати кріп, приправити сіллю й перцем, добре перемішати.
- На скибочку хліба покласти листок салату, зверху викласти шарами тунець, пластинки авокадо, кружечки огірка. Накрити другою скибкою хліба.
Порада:
Перед подачею сендвіч можна скропити оливковою олією і злегка обсмажити з обох боків на сковороді-гриль.