Таратор

Порцій:

4 порції

Час приготування:

20 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 3–4 огірки
  • 1 пучок кропу
  • 2 зубчики часнику
  • 600 мл кефіру
  • 200 мл води
  • 2/3 склянки подрібнених волоських горіхів
  • 4 ст. ложки оливкової олії
  • сіль
  1. З огірків зняти шкірку, вичистити насіння і натерти на крупній тертці. Присолити, щоб вони пустили сік.
  2. Часник і кріп дрібно посікти. Сполучити огірки, часник, зелень, кефір, половину горіхів, оливкову олію та ретельно перемішати. Додати крижану воду, приправити сіллю. Перед подачею притрусити рештою горіхів, прикрасити гілочкою петрушки.

кефір "Премія"

вода "Карпатська джерельна "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"

сіль "Премія"