Піца з грибами і кукурудзою

Порцій:

2 піци діаметром 25 см

Час приготування:

10 хв. + 1 год. 40 хв. на тісто й соус + 20 хв. на випікання

Рівень складності:

Середній

Інгредієнти:

  • 400 г тіста
  • 300 г твердого сиру "Голландський брусковий" "Премія"
  • 100 г печериць маринованих "Шампіньйони делікатесні" "Премія"
  • 80 г консервованої кукурудзи «Премія»
  • білий соус
  • оливкова олія прямого віджиму «Премія»
Для подачі:
  • 1 маленька червона цибулина (опційно)
  • 1 ст. ложка лимонного соку (опційно)
  • 1/2 пучка петрушки
  1. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, злегка пом’яти рукою, залити лимонним соком і перемішати.
  2. Приготувати тісто і білий соус.
  3. Увімкнути духовку на максимальний розігрів.
  4. Гриби нарізати тонкими пластинами, сир натерти на крупній тертці.
  5. З тіста витягнути руками або розкачати качалкою основу для піци діаметром 25 см.
  6. Змастити основу соусом, відступивши 1,5 см від краю, викласти шар сиру, зверху гриби, посипати кукурудзою, збризнути оливковою олією.
  7. Випікати по одній піці у горішній частині духовки 10–20 хвилин, доки край підрум’яниться, а сир розплавиться.
  8. Зверху викласти цибулю і посічене листя петрушки, подавати одразу.

Порада:

Кукурудзу можна замінити зеленими оливками.

сир твердий "Голландський брусковий" "Премія"

ніжна кукурудза "Премія" стирилізована

гриби мариновані "Шампіньйони делікатесні" "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"