Картопляний суп-пюре з грибами

Порцій:

4 порції

Час приготування:

30 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 300 г картоплі
  • 750 мл курячого бульйону
  • 250 г грибів різних сортів
  • 125 мл сметани 20% «Премія»
  • 100 г тертого сиру
  • 4 ст. ложки оливкової олії прямого віджиму «Премія»
  • 1 ч. ложка чебрецю
  • невеликий жмуток зеленої цибулі
  1. Нарізати зелену цибулю кільцями. Підсмажити білі кільця.
  2. Додати нарізану кубиками картоплю, потім – сметану і чебрець.
  3. Влити бульйон, довести до кипіння. Залишити на малому вогні протягом 10 хвилин.
  4. Протерти суп за допомогою блендера. Подавати, додавши обсмажені гриби, сир та зелені кільця цибулі.

сметана 20% "Премія"

сир твердий "Російський" "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"