Салат з тунцем і авокадо

Порцій:

4 порції

Час приготування:

15 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 150 г консервованого тунця подрібненого в олії "Премія"
  • 1 авокадо
  • 12–16 шт. помідорів чері
  • 16–20 шт. зелених оливок
  • 50 г руколи
  1. Для заправки змішати оливкову олію з лимонним соком, злегка збити виделкою, посолити й поперчити.
  2. З авокадо вийняти кісточку, зняти шкірку і нарізати тонкими пластинами.
  3. Змішати авокадо, руколу, заправку і розкласти по тарілках.
  4. Зверху викласти шматочки тунця, помідори чері й оливки.

Порада:

Якщо тунець консервований в оливковій олії, цю олію можна використовувати як інгредієнт для заправки.

тунець подрібнений в олії "Премія"

зелені оливки без кісточки "Премія"