Сендвіч із тунцем і авокадо

Порцій:

4 порції

Час приготування:

15 хв.

Рівень складності:

Простий

Інгредієнти:

  • 200 г тунця у власному соку «Премія»
  • 1 невелике авокадо
  • 1 невеликий огірок
  • 4 листки салату
  • 1/2 пучка кропу
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 8 скибок тостового хліба (краще з висівками)
  • 2 ст. ложки оливкової олії прямого віджиму «Премія»
  • сіль, білий перець
  1. З авокадо видалити кісточку, почистити від шкірки, нарізати тонкими пластинами, полити лимонним соком. Огірок нарізати тонкими кружечками, кріп посікти.
  2. З тунця злити рідину, додати оливкову олію, розім’яти виделкою, додати кріп, приправити сіллю й перцем, добре перемішати.
  3. На скибочку хліба покласти листок салату, зверху викласти шарами тунець, пластинки авокадо, кружечки огірка. Накрити другою скибкою хліба.

Порада:

Перед подачею сендвіч можна скропити оливковою олією і злегка обсмажити з обох боків на сковороді-гриль.

тунець у власному соку "Премія"

оливкова олія прямого віджиму "Премія"